Historia magistra vitae est

Cicero híressé vált mondata jár a fejemben napok óta, pontosbban azóta, mióta megjelent Budaházy Edda nagy vihart kavaró videóüzenete, melyben minden magyar nőt szülésre buzdít. Mint mondja: „Gyermekeink világra jövetele nemcsak Isteni akarat, nemcsak az emberi személyiségfejlődés legnagyobb beavatása, de nemzetünk fennmaradásának záloga is.” 

A történelem ismétli önmagát.

Asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség!” – ez pedig már a Ratkó-korszakként elhíresült időszak mottója. A párhuzam az ’50-es évek és napjaink gyermekvállalási propaganda-politikája között nem pusztán triviális, de egyszersmind félelmetes is.

Egy kis történelmi visszatekintés:

Ratkó-korszak alatt az 1950-1956 közötti időszakot értjük, amikor is Ratkó Anna népjóléti és egészségügyi minisztersége alatt (Magyarországon első nőként kerülve ebbe a pozícióba) bevezetésre kerültek azok a népességpolitikai intézkedések, melyek hatására az említett időszak  természetes szaporulata jelentősen megemelkedett hazánkban.

Két kardinális pontja volt ennek a programnak: az első a teljes abortusztilalom (szankcionálva azokat az orvosokat, akik mégis végeztek terhesség-megszakítást), valamint az úgynevezett „gyermektelenségi adó” bevezetése, mely minden  gyermektelen 50 év alatti férfira, valamint 45 év alatti nőre vonatkozott, és az adóalapjuk 4%-a volt. Ezen felül a szülési és szoptatási kedvezmények, támogatások is megjelentek.

Az intézkedések beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a demográfiai mutatók jelentősen emelkedtek ezalatt a közel fél évtized alatt.

A második világháború után ez a lépés talán még indokolható is volt.

De térjünk vissza a jelenbe.

Amikor is úton-útfélen szembesülünk a ténnyel: fogy a magyar. Meg jönnek a migráncsok és elveszik a hazánkat. Meg Stop Soros. Kishazánk élhetetlenné válik. Nem csak gazdaságilag, hanem morálisan is: olyan vehemens indulatok, olyan parázsló gyűlölet terjeng mindenütt, hogy az már szó szerint fullasztó. Ami elől a fiatal, iskolával frissen végzett emberek rohamtempóban menekülnek külföldre. Ahol méltányos bérért dolgozhatnak, nyugalomban élhetnek. Letelepednek, kint maradnak, kiviszik barátaikat, családtagjaikat, és nem jönnek haza.

És igen: fogy a magyar. De ennek nem a migráncsok az okai, még csak nem is a liberálisok meg a blosevikok, hanem mi, magyarok, akik élhetetlenné tesszük hazánkat, mert folyamatosan harcban állunk fiktív ellenségekkel, mert folyamatosan gyűlölködünk.

Ebbe a zivataros időszakba robban be egy Budaházy Edda, aki A NEMZET védelmében terjeszti az IGÉT: szüljetek!

Szemezgessünk egy kicsit kincset érő szavaiból:

„ Az ateista, feminista, liberális, individualista eszmék széles körű elfogadásának, a nők munkába állításának, önmegvalósításának, az anyaság leértékelésének a következménye a népességfogyás.”

A nő helye a konyhában van. A nő ne gondolkodjon, ne tanuljon, nopláne ne merészeljen dolgozni, karrierépítés minimum máglyahalált érdemelne. Egy nő nem más, mint két lábon járó inkubátor, egy méh, ami csak azért van, hogy ontsa magából a Derék Hazafi Gyermekeket.

Ha nem változtatunk ezen a rossz tendencián, évtizedeken belül kisebbségbe kerülhetünk a saját hazánkban, életterünket átveszik az idegen fajtájú és kultúrájú népek sokaságai.

Világos. jönnek a migráncsok mi meg jól kihalunk. Ha most nem rettegnék annyira, menten kedved is kaptam volna a szüléshez.

Gyermekek hiányában összeomlik gazdasági rendszerünk, leépülnek intézményrendszereink, bezárnak óvodák, iskolák, megszűnnek települések, a kultúra hanyatlásnak indul, melynek hatásait már napjainkban is érezhetjük.”

Lassan, tagoltan mondom, hogy mindenki megértse: A-PO-KA-LIP-SZIS!!!! Mondjuk a hanyatlás napjainkban is érezhető hatásával egyetértek, bár véleményem szerint ez az elmúlt jósok év katasztrofális kül- és belpolitikai döntéseinek eredménye.

A NEMZET az azonos történelem biológiai szelekciója által kiválasztott egyedek összessége. A nemzet szó a nemz, nemzeni igéből származik, amely az adott népesség azonos genetikai eredetére utal.

Ez a kedvenc részem. Ez annyira gyönyörű. Valaki legyen szíves elmagyarázni Eddának, hogy a nemzés folyamata az egész pontosan mit is takar, mert a jelek szerint komoly hiányosságai vannak a gyermek létrejövetelének biológiai folyamatai terén. Kedves Edda: ezúton szeretnélek tájékoztatni téged arról, hogy a gyereket nem a gólya hozza. (Talán a felvilágosítás, empirikus tapasztalás után kevesebb baromságot fog összehordani). És akkor most nem megyek bele a magyarság genetikai biodiverzitásába, mert az megint egy külön mese lehetne, elégedjen meg annyival, hogy nem, a magyar génállomány már régóta meglehetősen kevert.

A nemzet tehát azonos életkörülmények között, azonos életérdekek mentén szerveződő történelmi-biológiai egység, melynek erejét az etnikai tisztaság növeli, az etnikai heterogenitás pedig csökkenti.” 

Das ist Eddas Kampf. 

Ezek csak a legarcpirítóbb mondatai, de szinte minden szava elemzést érdemelne. Viszont van ennek a szervezetnek (Hozz Világra Még Egy Magyart) egy fantasztikus weboldala is, amit most nem fogok belinkelni, egyrészről mert nem vagyok hajlandó minimális reklámot sem csinálni nekik, másrészről meg nem szeretném, ha bárki rosszul lenne, elég, ha az én vérnyomásom szenved.

Nos, ezen az oldalon van egy olyan lapfül, hogy „Mit tesznek mások?”. Ez alatt két menüpont van, felül az „Építők”, alatta pedig a „Rombolók”. Nos, a Rombolókhoz az alábbi kép és leírás tartozik.

 rombolok.jpg

És most nézzük, kik azok, akik ennyire démonizálva lettek. Lehet tippelni.

Igen. Első helyen a Magyar LMBT Közösség áll, akik

„Természetellenes hajlamokkal megáldott tagjai saját jogaik védelmének ürügyén támadják a normális párkapcsolati- és családmodellt, mondván, hogy az elavult és diszkriminálja a fajtalan kapcsolatokat. Tevékenységük középpontjában furcsa társadalmi-és világképük terjesztése és elfogadtatása áll, kívánván, hogy a fiatalok teljesen összezavarodjanak, és ne tudják, hogy fiúk-e vagy lányok. Céljuk továbbá azon ijesztő jövő megvalósulása, ahol a homoszexuálisok összeházasodhatnak és gyermekeket fogadhatnak örökbe.”

Figyelmetekbe ajánlom a stilisztikát: olyan nyelvezeten van megfogalmazva, ahogy a nagymama gügyög az unokájának. „A csúúnya gonosz fajtalan, természetellenes hajlamokkal megáldottak jönnek, és jól összezavarnak téged, Pistikém, és azt akarják, jajj, tudom, kicsi tündérmókuskám, tudom, nagyon félelmetes, de azt a nagyon ijesztő jövőt akarják megvalósítani, jajj Gézám, segíts már, hát ki se merem mondani, mit akarnak ezek a deviáns fattyak. Na jó, kimonom, de aztán Pistikét vihetjük cihiáterhez, olyan trauma éri: össze akarnak házasodni. Meg gyereket is akarnak. Mint egy igazi család. Oszt mihez kezdenek vele? Majd szeretetben nevelik? Nem! Pistike, tanuld meg egy életre: az Igaz Magyar Asszony verve jó. A gyereknek is kell egy-két nevelő célzatú pofon, te is kaptál, oszt lett bajod? Ha megint bepisilsz álmodban, megint kapsz egyet. Nem tetszik, ahogy anyu meg apu ordibál? Fogd be a füled, ne hallgatózzál. No kérem. Ilyen egy Igaz Magyar Család.

A második helyen a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület szerepel, akik

„Európa elpusztítására szerveződő egyesület, mely persze nem a csángókért, vagy a kárpátaljai magyarokért aggódik, és nem is Afrikában vagy a Közel-keleten próbálja segíteni az ottani embereket, hanem itt, Európában és Magyarországon szeretné tönkre tenni az életünket. Az integráció segítésének álcázva tevékenységüket, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy idegen bevándorlók milliói lepjék el a kontinenst, kiszipolyozva és terrorizálva az itt élő őslakosokat.”

Apokalipszis! Migráncsok! Mindmeghalunk! Nehezen tudom komolyan venni ezt a mesterkélten agitátori hangnemet. Annyira erőlködik, hogy félelmet keltsen a szervezetek iránt, hogy a stílusa önmaga karikatúrájává silányul. A baj csak az, hogy sokan ezt nem érzékelik, hanem itt most kötelességtudóan rettegnek. És gyűlölködnek.

És jöjjön a harmadik, ez a személyes kedvencem: a Patent Egyesület.

„A Patent Egyesület honlapján segítséget kínál a bántalmazott nőknek, utat mutat a családon belüli erőszak áldozatainak és segíti őket. Nem kívánjuk elvitatni az Egyesület azon a jó szándékát, hogy a valóban bántalmazott nők ki tudjanak állni magukért, gyermekeikért, és bizonyára vannak, akiknek ez nagy segítség. Azonban látnunk kell, hogy a kérdés nem ilyen egyszerű. Tevékenységük sokszor vezet családellenes megnyilvánulásokhoz, az apák demonizálásához is. Többek között megtámadnak minden próbálkozást, amely az abortálásra váró magzatgyermekek megmentésére vállalkozik. „Sürgősen fel kell ébredni, és határozottan ki kell állni a nők abortuszhoz való jogáért” – olvashatjuk honlapjukon, holott a családon belüli erőszak elsődleges formája az abortusz, amellyel gyermekük elpusztítására kényszerítjük az anyákat. A gyermekbántalmazás alapformája ugyancsak az abortusz, amellyel megöljük a magzati életkorú gyermeket.A PATENT név (Patriarchátust Ellenzők Társasága) egyébként arra utal, hogy elsődleges célpontjuk a patriarchális családtípus, amelyben a férfihatalom megtestesítőjét, a nők elnyomásának és jogfosztottságának fő forrását látják, tehát szélsőségesen feministák és férfiellenesek. Az abortuszturizmusra buzdító honlapot is ők menedzselik, biztos kevesebb sikerrel, mint kezdetben, mert az Alfa Szövetség kezdeményezésére a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség elmarasztalta őket az abortusz, törvényben tiltott hirdetése miatt.”

A családon belüli erőszak elsődleges formája az abortusz. Értem? Nem fogok beleállni egy abortusz pro-kontra vitába. Én maximálisan támogatom az abortuszhoz való jogot, hiszen kismillió oka lehet egy magzat elvetetésének, mely soha nem lehet könnyű döntés, de ezt a döntést az érintett nőnek kell meghoznia, és a család, barátok formálhatnak véleményt, de az állam nem szólhat ebbe bele.

Tételezzük fel, hogy jönnek a migráncsok és megerőszakolnak egy derék magyar nőt. Az így méhébe fogadott gyermek is Isten ajándéka? De hiszen ez a fent elvetett  etnikai heterogenitást erősítené. Akkor vetesse el a migráncsivadék fattyat? De hát az abortusz családon belüli erőszak! Most akkor mit tegyen az ember lánya?

Summa summarum:

A családalapítás, gyermekvállalás két felnőtt ember döntése kell, hogy legyen. Sem az állam, sem pedig Budaházy Edda és lelkes 241fős követőtábora nem szólhat és avatkozhat ebbe bele. Nem akarok a Ratkó-korszakban élni.

Nő vagyok. Dolgozni, karriert építeni akarok. Írni és gondolkodni akarok. Hatni és teremteni akarok. Nem akarok gyereket vállalni. Nem vagyok rá kész. És nem, ettől nem érzem magam rossz embernek. És ha egyszer mégiscsak meggondolom magam, és szülni vonulok, akkor sem a regnáló hatalom kedvéért teszem azt.